Steenstrips, Het Grootste Assortiment

Wat is er zo geweldig over stenen patronen? Voor degenen die Engeland hebben bezocht, weet u dat deze patronen stenenquills worden genoemd. De gebruikte stenen zijn in veel verschillende maten en elk patroon is uniek op zich. Deze voortreffelijke patronen kunnen worden gemaakt van een breed scala aan materialen, waaronder glas, metaal, keramiek, papier en zelfs steen, hoewel het zeldzaam is om fijne sieraden te vinden die het gebruik van stenen opnemen.

Steenstrips, Het Grootste Assortiment

Deze patronen zien er geweldig uit wanneer ze worden gebruikt om binnenwandruimten te versieren, evenals buitentoepassingen. Als u bijvoorbeeld een rustiek of land in uw interieur houdt, kunt u ervoor kiezen om een aantal rustieke stenen strips op te nemen om een brandpunt te creëren in een gebied waar u een persoonlijke of rustgevende focus wilt. Als alternatief, als u de voorkeur geeft aan de meer moderne, slanke en gepolijste look, kan hetzelfde patroon van stenen stroken een modern, minimalistisch interieurontwerp creëren dat perfect bij u past. Mibo’s Steenstrips Geopietra

Naast het creëren van mooie, gedurfde ontwerpen, stelen steenpatvormige bakstenen glijden of stelen waardoor een uitstekende toevoegingen aan binnenwanden hebben, omdat ze contrasterende patronen hebben die kleuren samenbrengen uit aangrenzende strips en ze harmonieus samen mixen om een prachtig effect te creëren. Als alternatief, als u de voorkeur geeft aan een meer subtiele aanpak, dan is het gebruik van de kleur minder voor de hand liggend, maar toch een opvallende impact. Als u bijvoorbeeld kiest om gouden bakstenen stroken in uw binnenwand te gebruiken, verschijnt dit dan tegen het donkere behang en zal dit echt een verklaring afleggen. Als alternatief kunnen zwarte of crèmekleurige stenen stroken goed gaan met browns en beiges, een warm gevoel in een kamer.

Dus als je hebt besloten om een kleine decoratieve stenen strip in je binnenmuur te nemen, wat is dan de beste oplossing? Ten eerste kunt u uw lokale gespecialiseerde leverancier vragen, die misschien wel voorbeelden van verschillende producten op het display heeft. Als ze geen voorbeeld kunnen geven voor uw beoogde product, kunt u op zoek naar inspiratie uit tijdschriften of online om uw eigen ideeën te vonken. U kunt ook contact opnemen met een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte innerlijke muurstenen-slips, zodat u vanaf het begin het ontwerp kunt krijgen.

Luxe Steenstrips | Gemakkelijke Installatie & Laagste Prijs

Nadat u een bedrijf hebt gevonden dat voorbeelden van hun natuurstenen bakstenen slips kan bieden, moet u beslissen of u een standaard vierkante tegel of een uniek, gepersonaliseerd ontwerp wilt. U zult merken dat de meeste bedrijven u in staat zullen stellen om uw eigen tegels te ontwerpen. Dit kan nuttig zijn als u niet 100% zeker bent van hoe een bepaald product in uw kamer zal kijken, maar u zult ook vinden dat sommige bedrijven een op maat gemaakte service bieden waarin u verschillende stijlen, kleuren, ontwerpen en meer kunt aanvragen. De prijs die u betaalt voor een op maat gemaakte stenen slip, is afhankelijk van het bedrag van de betrokken werk en de grootte van het product. Een standaard vierkante stenen slip is relatief goedkoop.

De schoonheid van het gebruik van natuursteenplaten in je interieurdecoratie is dat ze echt de individuele kenmerken van elke ruimte in je huis kunnen brengen. Als u een slaapkamer heeft met een laag plafond of andere probleemgebieden, kunt u kleinere stenen stroken installeren die zijn gemaakt van natuursteen om een functie aan de kamer toe te voegen. Je kunt ook een grotere in een kinderkamer gebruiken om het een leuk karakter te geven.