Betaalbare veiligheidsdeuren

Op zoek naar een manier om de veiligheid van uw huis te verbeteren zonder een alarmsysteem?

Met criminaliteitscijfers en ernstige weersincidenten in de lift, verdient u het om uw huis en uw gezin te beschermen zonder de bank te breken of naar een nieuwe stad te verhuizen.

Geloof het of niet, u kunt de veiligheid van uw huis maximaliseren door simpelweg de juiste deuren en ramen te installeren. Beter nog, het vervangen van de huidige deuren en ramen door veiligheidsbewuste exemplaren is de beste manier om ervoor te zorgen dat elke dag een veilige dag is.

Betaalbare veiligheidsdeuren

Lees verder of check de website van taki veiligheidsdeuren voor meer informatie over waarom nieuwe deuren en ramen essentieel zijn voor de bescherming van uw huis.

1. Slecht geconstrueerde deuren zijn gemakkelijk te breken
Deuren die slecht ontworpen of gemaakt zijn zullen een veel lagere levensduur hebben dan deuren van hogere kwaliteit. Als u niet zeker bent van het niveau van vakmanschap, is het eerste wat u kunt onderzoeken het materiaal waarvan uw deur is gemaakt.

In het algemeen zullen massieve deuren moeilijker te beschadigen of te breken zijn dan deuren met een holle kern. Goed geconstrueerde deuren hebben een massieve kern en zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals hout of metaal.

Wees voorzichtig met deuren van glasvezel of met glazen panelen. Deze materialen zijn over het algemeen minder duurzaam en kunnen gemakkelijk breken als ze worden geraakt door een storm of een inbraakgerelateerd voorwerp.

De meest veilige deuren zijn gemaakt van staal. Deze deuren zijn zwaar, maar vormen wel een echte barrière tegen de buitenwereld.

Vergeet niet om de deurstijl en de sluitplaat van uw deur te inspecteren. Zwakke sluitplaten zorgen ervoor dat uw deur niet zo veilig sluit. Ze kan gemakkelijk worden opengetrapt.

Uw deur moet goed afsluiten met het kozijn en de deurstijl en de sluitplaat moet stevig en stevig bevestigd zijn.

Wilt u het uitproberen? Geef uw deur een schop en kijk wat er gebeurt. De meest ideale deur is bestand tegen alle schoppen.

2. Nieuwe deuren zijn geschikt voor veiligheidssystemen
De raam- en deurtechnologie neemt momenteel een hoge vlucht, wat betekent dat u kunt kiezen uit veiligheidssluitsystemen die geschikt zijn voor vrijwel alle deuren en ramen.

Oudere deuren en ramen kunnen voorzien zijn van veiligheidsvergrendelingssystemen, maar deze kunnen na verloop van tijd door gebruik en ouderdom gemakkelijk verslijten.

Als u nieuwe deuren en ramen koopt, kijk dan of u sloten voor uw voor- en achterdeur kunt kopen, evenals veiligheidssloten en -stangen voor ramen en schuifdeuren.

3. Bepaalde soorten glas zijn niet stabiel
Glas is een redelijk duurzame substantie, maar als het op ramen aankomt, varieert de sterkte en kwaliteit ervan drastisch.

Veel ramen hebben speciale beglazing die ervoor zorgt dat het glas bestand is tegen hoge temperaturen en energie vasthoudt. Nieuwe ramen zijn voorzien van nieuwe beglazing.

Oudere ruiten die veel zijn blootgesteld aan de elementen, zoals zout, wind en hitte, zullen gemakkelijker beschadigen dan nieuwe ruiten, en de beglazing kan verslechteren. Dunnere ruiten zijn uiteraard gemakkelijker te breken en in te slaan dan dikkere glaspanelen.

Glas kan worden getint, gehard, van dubbel glas of gelaagd. Metallic glas is een opkomend materiaal dat even duurzaam is als staal. In het algemeen geldt dat hoe dikker het glas is, hoe duurzamer het is.

Nieuwe ramen bieden duurzaam glas met een lange levensduur en veilige beglazing.

4. U moet uw ramen en deuren relatief vaak vervangen
Veel mensen gaan ervan uit dat als ze eenmaal een huis kopen, ze zich geen zorgen hoeven te maken over de ramen of deuren voor een lange tijd.

Echter, afhankelijk van de leeftijd van het huis dat u koopt, moeten de meeste huiseigenaren verwachten dat ze ramen en/of deuren ten minste een keer in de typische levensduur van hun huis moeten vervangen. En, op zijn minst, moet u raamonderhoud op uw zomerdoe-lijstje zetten.

Waarom zou u uw deuren en ramen niet vervangen met het oog op de veiligheid?

5. Ramen en deuren zijn primaire toegangspunten
Als het aankomt op criminaliteit of guur weer, zijn uw ramen en deuren eigenlijk de meest kwetsbare punten van uw huis. Hoewel ze een solide oppervlak vormen naar de buitenwereld, worden ze nog steeds beschouwd als openingen.

Ouderdom en slijtage kunnen deze openingen nog kwetsbaarder maken, waardoor het risico op gevaar voor uw huis toeneemt. Raam- en deurkozijnen die niet goed afdichten kunnen ook de veiligheid in gevaar brengen.

Nieuwe deuren en ramen zorgen ervoor dat deze risicovolle ingangen absoluut veilig zijn en dat de kozijnen even duurzaam zijn. Ze zullen onmiddellijk de algemene veiligheid van uw huis verbeteren.

6. Er zijn verbazingwekkende opties die er zijn
Gelukkig zijn er zo veel manieren om uw huis inbraakwerend te maken, naast het krijgen van nieuwe deuren en ramen in uw huis.

Als u aan het begin van de bouw staat, heeft u de luxe om vanaf nul te beginnen en uw huis te bouwen met veiligheid op de voorgrond. Praat met uw bouwbedrijf of hoofdontwerper over materialen voor uw nieuwe deuren en ramen die ervoor zorgen dat uw huis 100% van de tijd beveiligd is.

Als u een huidige huiseigenaar bent, hebt u nog steeds opties. Begin met het inspecteren van uw deuren en ramen op materiaal, slijtage en stevigheid. Wij raden u aan een professional in te huren voor deze eerste inspectie.